Zuckerberg no calla

facebook

Hi ha els jugadors de futbol i les models. Abans hi havia les tonadilleres i els toreros. Qui sap si en algun temps, els CEOs i els jugadors de videojocs apareixeran en les portades de les revistes del cor.

De moment, ja no resulta gens estrany veure aparèixer als empresaris i gurus de les NNTT en portades de revistes tan llorejades com el Times. L’última aparició en la primera plana d’aquesta publicació ha estat la del creador i president de Facebook, Mark Zuckerberg.

Més interessant encara que aquest fet, hem de centrar-nos en els continguts de l’entrevista al Times que Zuckerberg ha concedit. En ella el creador de la xarxa social es mostrava irritat per unes declaracions de Tim Cook, el CEO d’Apple i en certa manera rival de Zuckerberg.

Cook va afirmar fa alguns mesos que quan un servei en línia és gratuït el client deixa de ser un consumidor per convertir-se en el producte. Recomanava a més, mantenir-se allunyat dels serveis que no tenen cap cost. El fundador de Facebook no ha pogut reprimir el seu desacord i en un frase de contundència inusitada afirma: “Creus que perquè li estiguis pagant a Apple estàs d’alguna manera alineat amb ells? Si estiguessis en alineació amb ells farien els seus productes més barats! “.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

TOTES LES NOTÍCIES