Les últimes novetats per a la cura del cabell masculí

La indústria de la cura masculina viu una època daurada. I és que, a hores d’ara, ha quedat ben clar que ser viril i voler cuidar-se no són qüestions renyides. Això es veu clarament reflectit en el gran nombre de llançaments, específicament per a ells, que estan presentant les marques.

Avui volem ensenyar-te algunes novetats relatives al cabell. Amb el Nadal cada vegada més a prop, segur que alguna caurà en la llista de regals…

System Professional Man

Systemman és la primera línia ultra personalitzada de System Professional per a homes exigents i sofisticats als quals els agrada cuidar-se. Gràcies al seu exclusiu EnergyCode, els diferents productes de cura i styling treballen en perfecta sinergia per retornar l’energia a tots els cabells, deixant-los manejables i controlables a l’instant. La línia compta amb 4 nous productes de Hair CareXampú Triple, Xampú Energy, Condicionador per a cabell i barba i Oli per a cabell i barba; i 3 productes per al pentinat del cabell: Sculpting Paste, Maximum Gel i Matte Cream.

KIN Cosmetics

El tractament Kinmen Force, de KIN Cosmetics, ha estat dissenyat especialment per combatre la caiguda capil·lar dels homes. Conté extracte de teca, extracte d’alga mediterrània i un complex vigoritzant que té propietats fortificants i antioxidants, perquè el cabell es mantingui fort i estigui protegit dels danys externs. També porta aminoàcids d’elastina marina hidrolitzada, que milloren la vitalitat dels fol·licles del cuir cabellut. El tractament està compost per un xampú i un tònic. Preu del pack: 35,50 €

American Crew

La nova línia Acumen, d’American Crew, està composta per 15 productes que satisfan totes les necessitats de la cura masculina, per al cabell, la barba i la pell. Tots els productes contenen AC Complex, un poderós complex exclusiu de la marca amb vitamina B5 i vitamina I, així com antioxidants i agents hidratants. Altres ingredients de la línia són: àcid hialurònic, extracte d’arrel de gingebre, bisabolol i extracte de nabius, que aconsegueixen mantenir la hidratació del cabell i de la pell, per contrarestar possibles danys causats per agents externs.

OBP

Official Barber Products és la marca desenvolupada per barbers, els que millor coneixen el cabell masculí. La seva proposta són productes d’altíssima qualitat, formulats amb principis actius naturals. L’últim llançament de la signatura és Matt Spray, una laca masculina amb acabat totalment mat, ecològica i sense gas, que deixa una sensació de neteja en el cabell.

I.C.O.N

Mr. A, la línia masculina d’I.C.O.N, també compta amb productes per al cabell, la pell i la barba. Destaquen dos productes anticaiguda: Mr.A Shampoo, un xampú nutritiu que conté procapil i tripètids, per combatre l’envelliment dels fol·licles capil·lars, evitar la caiguda i proporcionar densitat i cos al cabell; i Elixir, un sèrum anticaiguda amb la tecnologia més avançada per proporcionar densitat i reforçar l’arrel del cabell. La línia de Hair Cares’acompanya de 4 productes de fixació amb propietats específiques: Cream, per a hidratació; Gelatin, per a volum; Translucent, per a força; i Clay, per a flexibilitat.

Sebastian Professional

La nova línia Sebman, de Sebastian Professional, ha estat especialment dissenyada per a l’home millennial. Urbà, modern i en constant moviment, demanda simplicitat i qualitat per poder seguir amb el seu ritme de vida frenètic. Així, la línia es compon de 12 productes per a la cura, styling i afaitat, molt fàcils d’usar. A més, tots ells poden combinar-se per aconseguir nous efectes i cenyir-se a tot tipus d’estils. Els productes estan formulats amb guaranà, font natural d’energia i vigor, i compten amb una fragància oriental, especiada i afustada, ideal per a l’home modern.

TOTES LES NOTÍCIES