S’adjudica el subministrament d’un laboratori d’informàtica forense

El Consell de Ministres ha aprovat, aquest dimecres, l’adjudicació del subministrament d’un laboratori d’informàtica forense a l’empresa One eSecurity S.L. per un import de 161.326,40 euros.

El Departament de Policia adquirirà un laboratori d’informàtica forense que representarà un suport tecnològic molt important per a la millora de les investigacions forenses.

La nova infraestructura donarà als investigadors l’opció de treballar de manera dinàmica i eficient. Inclourà llocs de treball forense on els investigadors podran dur a terme les seves tasques d’anàlisi, i on hi haurà màquines virtuals configurades. També comptarà amb servidors d’emmagatzematge forense que permetran compartir les dades. A més, hi haurà bloquejadors i programari forense, i equipaments de xarxa per a la transferència de dades a alta velocitat.

Gràcies al nou laboratori, els investigadors podran, a través dels seus llocs de treball, adquirir, tractar i analitzar l’evidència forense de manera independent i garantint el màxim de velocitat i rendiment en el seu processament.

El contracte de serveis de l’empresa One eSecurity S.L. també inclou el manteniment del maquinari i programari i suport i renovació de llicències.

TOTES LES NOTÍCIES