Carles Enseñat, síndic i Sandra Codina, subsíndica, amb Jordi Jordana i Maria Martisella a la presidència del Grup Parlamentari Demòcrata

Carles Enseñat serà el nou síndic general d'Andorra (Demòcrates)
Carles Enseñat serà el nou síndic general d’Andorra (Demòcrates)

Demòcrates presentarà al Consell General la candidatura de Jordi Jordana Rossell i de Maria Martisella González com a president i presidenta suplent, respectivament, del Grup Parlamentari Demòcrata per a la legislatura 2023-2027. Jordi Jordana va concórrer a les Eleccions Generals del passat 2 d’abril com a número 2 de la llista territorial de Demòcrates + Independents de Canillo, mentre que Maria Martisella ocupava la mateixa posició en la llista territorial d’UP + DA d’Encamp. Ambdós candidats van resultar vencedors a les seves respectives circumscripcions.

La candidatura de Martisella i de Jordana serà presentada els propers dies, un cop ja s’hagi constituït la nova Sindicatura, juntament amb la composició de les conselleres i consellers generals que configuraran el Grup Parlamentari Demòcrata.

Aquesta nova Sindicatura serà efectiva amb la celebració de la Sessió Constitutiva del Consell General d’aquest dimecres, a partir de les 12 hores. En aquesta, Demòcrates ha presentat la candidatura de Carles Enseñat per a síndic general, acompanyat de Sandra Codina en el càrrec de subsíndica. També la de Carol Puig com a secretària de la Sindicatura.

TOTES LES NOTÍCIES