La vaixella antiga de porcellana

vaixellaMoltes persones conserven peces d’art que són veritables relíquies familiars, com és el cas de les peces de porcellana que, malgrat que s’imposen els estils moderns i extravagants, avui en dia no deixen d’estar vigents.

Però aquestes vaixelles necessiten certes cures especials, sobretot perquè estan realitzades amb un material molt delicat, per això us donem alguns consells perquè els tingueu en compte a l’hora de fer-ne el manteniment i la neteja.

Els plats de porcellana antiga s’han de tractar amb molta cura i delicadesa, no només en rentar-los, sinó també en guardar-los. Per netejar-los heu de fer-ho sempre que sigui possible dins d’un recipient plàstic perquè la porcellana no rebi cops, a més podeu afegir-li a l’aigua suc de llimona perquè aquest tipus de vaixella recuperi la seva brillantor natural.

Mai cometeu l’error de rentar les peces de porcellana antiga amb aigua massa calenta, ja que es pot trencar o danyar.Un cop netes i eixutes les peces, les heu de guardar amb molt de compte i separar cada peça amb tovallons de paper o trossos de cartró.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

TOTES LES NOTÍCIES