El Govern destinarà 30.000 euros a la nova edició dels ajuts per a estudiants d’Andorra que volen iniciar o continuar els estudis de doctorat durant el curs acadèmic 2014-2015. El Ministeri d’Educació i Joventut vol impulsar que els joves del país puguin iniciar la seva carrera professional en l’àmbit de la recerca per via dels estudis de doctorat. Per aquest motiu, un any més, s’han convocat dos nous ajuts de tercer cicle.

Poden optar als nous ajuts els estudiants de nacionalitat andorrana o els residents legalment establerts durant un període mínim de 5 anys, i que hagin finalitzat els estudis de segon cicle (màster) com a molt tard el 31 de desembre del 2014. Els ajuts són per a una dedicació exclusiva i tenen una durada màxima d’un any, tot i que es poden renovar fins a un màxim de dos anys, amb una durada total de tres anys. La dotació dels ajuts es concreta amb un import de 1.250 euros mensuals, fins a un màxim de 15.000 euros anuals.

La convocatòria de noves ajudes es publicada al BOPA, i a la pàgina web www.recerca.ad, es pot consultar el detall de la informació i les indicacions per presentar les sol·licituds.

El termini de presentació de les sol·licituds es tanca a les 14.30 h del dia 11 de juny del 2014.

Per a més informació, podeu contactar l’àrea de Recerca del Departament d’Ensenyament Superior i Recerca al telèfon 743 300, o a l’adreça electrònica: recerca@govern.ad

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada