La CEA explica el nou model econòmic davant una cinquantena d’empresaris de la Pimec

La Confederació Empresarial Andorrana (CEA) ha explicat aquest dimecres el nou model econòmic d’Andorra davant una cinquantena d’empresaris de la Micro, petita i mitjana empresa de Catalunya (Pimec). A més, la iniciativa ha comptat amb la participació d’una vintena de participants andorrans.

La delegació de la CEA, liderada pel president, Xavier Altimir i acompanyat del vicepresident executiu de la Comissió de Relacions Internacionals i Institucionals de la Confederació, Pere Augé, ha explicat els canvis que s’estan realitzant al país pel que fa a l’obertura econòmica, les últimes reformes legislatives relatives a la Llei d’immigració i la implementació d’un nou marc fiscal. Davant la setantena d’assistents, Augé ha aprofundit en les formes de negoci que es poden establir a Andorra i en les possibilitats que la jurisdicció andorrana ofereix a l’empresariat.

Des de la Pimec han destacat que Andorra és un país que cada vegada aporta més oportunitats als empresaris, i per aquest motiu s’ha organitzat un seminari que permeti fomentar i potenciar els vincles entre els territoris.

TOTES LES NOTÍCIES