L’autopista de Terrassa a Manresa, la C16, és un dels eixos principals de comunicació ràpida entre Andorra i Barcelona, tant si es va pel Túnel del Cadí com si s’opta per anar per Ponts i després cap a Manresa, molts ciutadans l’agafen per fer el trajecte.

Aquesta autopista té dues tarifes diferents en funció de si és dia laborable (4’31 euros) o si és festiu (7’84 euros), doncs a partir del gener aquesta distinció s’acaba i tan sols hi haurà una tarifa, la de 7’84 euros tots els dies de la setmana. A aquest preu s’hi haurà de sumar l’augment percentual que cada any els operadors d’autopistes incrementen a la tarifa, com passarà amb el túnel del cadí (que actualment costa 11’82 euros).

El resum és que previsiblement, el preu d’anar i tornar de Barcelona a Andorra pel Cadí s’aproparà als 40 euros a partir del gener, si és que no els supera. Si a més, es vol anar a la part alta de Barcelona pels túnels de Vallvidrera, caldrà sumar-hi els més de 4 euros que val aquest.

 

21 comentaris

 1. Quin nivell mes baix de comentaris,soc catala i andorrà i baixo a Bcn cada 15 dies.A tots els que critiqueu el govern català pergunteu.vos perque,totes,son de pagament nomes a Catalunya,i a la resta de l’estat esta ple d’autovies que,en algunes,nomes i passen quatre cotxes.

  1. En tot cas deus ser andorrà i español així que d’entrada ets un aprofitat. En segon lloc la concessió de aquesta autopista la va efectuar la generalitat i com a petit detall recordar-te que la concessió del túnel del cadí es va renovar fa poc temps (per la generalitat) quan està totalment pagat i amortitzat i es podia haver liberalitzat

 2. Los 40 euros será semanalmente para los que tienen que viajar des el Principat a Barçelona y a la inversa.

 3. Que yo sepa hace años que es un robo a mano armada unos años atrás racuerdo haber pagado con visa el peaje y de vuelta en efectivo pero si unos70 euros no me los quito nadie ,,putos ladrones

 4. Et il n’y a pas train qui va à Andorra !

 5. Hay que rescatar las autopistas del Reino de España , con los impuestos a las autopistas catalanes que estan amortizadas desde hace años.
  Es siempre lo mismo

  1. Estas autopistas son de la Generalitat. ¿Quizás necesiten recaudar más para pagar las fiestas que organizan en defensa de los politicos catalanes presos?. Estas carreteras deberian ser gratuitas, igual que lo es la C-25, ambas vias conectan diversas comarcas catalanas y son necesarias para el turismo y el comercio.

   1. Mes protestar per les pensions i als corruptes i deixeu en pau als catalans i Catalunya.

  2. Las autopistas que suben son de la Generalitat

 6. Si es va per Ponts no s’agafa cap d’autopista, una mica mes de rigor informatiu

  1. Crec que no has llegit bé… diu que si volem pujar per autopista haurem de pagar, no que sigui l’única opció… bon viatge!

 7. Para seguir pagando los máster que no existen como el de cifuentes y compañía, entiendo

  1. [Comentari eliminat per abús dels insults]

  2. Maribel Solsona Vendrell los terroristas te dicen mierda

 8. Perquè no posen busos més baratos, directes??

 9. que paguin els pixapins de PUIGCERDA , LLANERA inclos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada