Mels AL-ANDALUS s’ha especialitzat en el sector de l’alimentació tipus gourmet o delicatessen, però respectant els costums i tradicions de les Alpujarras. Sempre se segueix un acurat procés de selecció de matèries primeres, compostes per productes frescos i de primera qualitat. Així es prescindeix de llargs processos de transport i emmagatzematge que solen minvar la qualitat del producte.

Fins al 22 d’abril podeu conèixer els productes més tradicionals de la cuina espanyola i sobretot d’Andalusia a “Sabores del Sur”. Trobareu una extensa gamma de productes únics d’aquesta comunitat del país veí tan famosa per la seva gastronomia i per l’elaboració artesanal d’aliments prèmium al grup HiperPasSupermercats ECO i River Centre Comercial,

Sabores del Sur, la fira de productes d’Andalusia, apropa a Andorra els productes més autèntics i amb personalitat pròpia. Vinculats a la seva història, cultura i per descomptat, a les seves gents, camps i mar. D’aquest entorn privilegiat, neix la dieta Mediterrània. Aquests productes singulars, de gran tradició i extraordinària qualitat, són únics en tota la Unió Europea.

Als clàssics formatges, pernils i embotits, l’excel·lent diversitat d’olis d’oliva verge extra, conserves de peix, mels… s’afegeix aquest any la presentació de productes Bio, siguin olis, sucs o fruita seca i encara una major selecció d’olis i embotits.

Trobareu més informació a Sabores del Sur