Horòscop del 24 al 30 de març


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Exerciràs de mediador entre persones enfrontades, a conciliar opinions i a ajudar a superar un conflicte. Treball: t’espera activitat  frenètica, encara sort que tens una salut de ferro, però no et refiïs i organitza’t.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Estàs en un moment de transició, aclareix assumptes sentimentals que et remouen per dins. Treball: hauràs de prendre decisions poc grates, però necessàries, sabràs estar a l’altura que requereixen les circumstàncies.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

La teva forma d’expressar-te fa amics, però és la teva autenticitat la que permet conservar-los. Treball: aquests dies els teus arguments t’ajudaran a crear llaços de cooperació importants per al teu futur professional, aprofita-ho.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Hi ha moments en què les queixes de la gent et saturen i el teu tarannà serè salta per l’aire. Treball: amb el sector dels grans projectes actiu, has de buscar aliances per ampliar les teves expectatives. Relaciona’t.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
La clau de la solució a un problema emocional que et preocupa la té la teva parella. Escolta els consells i reacciona. Treball: ets el màxim representant de la creativitat, tu vals molt, millora la teva inspiració.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Hi ha dubtes que només pots resoldre afrontant la situació i parlant amb qui et genera tal dilema. Treball: pots parar-te a pensar una estona, però has de posar-te les piles i decidir-te. Actua aviat.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Et demanen més amor, dedicació, detalls, i tu encantada. La teva felicitat contagia a la gent que tens a prop. Treball: abordaràs un problema amb tacte i diplomàcia, és la teva especialitat, amb un client poc educat.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Una persona a la que aprecies s’esplaiarà a gust amb tu, queixant-se d’algú a qui estimes. Ajuda sense prendre partit. Treball: nous projectes i la gent li posa pegues a tot. Fes que prevalgui el teu criteri.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Posa-li més tendresa, passió i dedicació a les teves relacions personals, t’ajudarà a recobrar l’equilibri. Treball: les errades generen millores, alguna cosa que no funcionava i canviaràs, donarà bons resultats.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

No et rendeixis, pensa que l’amor que t’espera serà molt millor que el que s’ha acabat, supera la tristesa i torna a confiar. Treball: saps prendre decisions i la teva voluntat és infrangible no hi ha excuses per a la derrota.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Amb les emocions a flor de pell, passaràs per alts i baixos, però has de deixar-te estimar. Necessites tendresa i et farà bé reconèixer-ho. Treball: si no hi ha resultats, canvia d’estratègia, canvia l’enfocament, sense pensar en el perquè.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Pensa amb el cap i sent amb el cor. És un repte, ja que acostumes a fer el contrari. Et trobaràs amb la persona que millor encaixa amb tu. Treball: hi ha gent que confia en el teu consell professional. Una qüestió complicada et valdrà elogis.

TOTES LES NOTÍCIES