Tornar a començar

Aquest dilluns iniciem la 5a temporada de “Nada a perder. Todo a ganar”. Tornar a començar la ràdio després de l’estiu és tornar a una rutina agradable que m’omple d’emoció. Tornar a participar amb el públic, amb aquests oïdors fidels i agraïts que fan que em senti orgullós i feliç de fer any rere any aquest programa. Per als nous una càlida benvinguda i per als de sempre una forta abraçada.

Cada dilluns publico un article en el diari La Mañana amb la intenció de motivar a les persones i donar idees, consells per a realitzar un bon creixement personal. Prometo treure en breu un llibre amb la recopilació d’aquests 5 anys escrivint articles i fent ràdio. Vull començar la temporada agraint a tots els mitjans de comunicació que a poc a poc s’han anat sumant a publicar aquests articles.

Aquesta temporada tenim un nou horari per al directe de 14.30h a 15.30h. Tornar a començar a vegades també pot fer referència no a reiniciar un projecte com és el cas sinó a agafar un nou camí en la vida ja sigui a nivell personal o professional. A vegades això no es fa amb alegria com avui sinó amb pesar, amb cansament, fins i tot sense ganes.

TOTES LES NOTÍCIES