Rectificar és de savis!

Sembla ser que finalment el Club s’ha donat compte del seu error i ha decidit rectificar a temps, però només en part, per acontentar la massa de socis que té a Andorra i, amb aquesta finalitat, el proper dilluns 31 farà una sessió informativa a Andorra la Vella.

En el correu electrònic que el Club ens ha adreçat, als socis d’Andorra, diu que es farà una sessió informativa d’aproximadament una hora de durada, però no diu res de l’exposició que s’està fent a totes i cadascuna de la resta de localitats per on passa.

He consultat la web del Club i constato que efectivament no hi haurà exposició a Andorra, d’aquí que abans comentés que només han rectificat en part.

També és curiós el fet de que ho faran en una sala amb capacitat per a 250 persones assegudes quan el nombre de socis és superior als vuit-cents, segons van dir durant la campanya electoral, en la que per cert, essent el mateix nombre aproximat de socis, ho van fer a l’auditori, que com tots sabeu té capacitat per a 900 persones assegudes.

És evident que no hi aniran tots, però més d’un mal pensat dirà: “Vaja! Com aquell qui diu venen sense venir, només perquè no puguem dir que no han vingut i encara els hi ho haurem d’agrair”.

No es tracta de ser crític en tot i per tot, però sincerament, si has de fer una cosa, sigui la que sigui, fes-la ben feta i no de qualsevol manera, que encara és pitjor el remei a la malaltia.

Per la vesant futbolística estem tots força contents del derbi amb el Madrid, per la bona imatge que van donar els nostres, superant en dues ocasions el resultat advers i lluitant fins el darrer segon com feia dies que no els veiem.

A més, es va guanyar al Celta i el Madrid es va cremar a Sevilla, amb el que en només quatre dies s’han deixat perdre sis punts i ara estan dos per darrere del Barça i tres per darrera d’un fort Atlético de Madrid.

Ara cal guanyar a Cornellà als periquitos, per golejada, i arrodonir la setmana per afrontar el difícil partits dels quarts de final de la Champions contra l’Atlético de Madrid, on el pitjor de tot serà l’absència de Victor Valdés per lesió, i a qui envio els meus millors desitjos perquè tot vagi be i es recuperi el més aviat possible.

Bon cap de setmana!

TOTES LES NOTÍCIES