Clàssic atípic

eduard-colobransTot i que el Comú d’Andorra, que volia orientar la Fira al vesant cultural i esportiu, no ens ha deixat posar una pantalla gegant a la Fira, i Andorra Telecom que volia promocionar els canals de pagament, no han tingut el detall de deixar-nos connectar a la fibra per oferir gratis el derby, finalment hem vist el partit igualment al nostre estand.

Crec que ha sigut un clàssic atípic, perquè el Barça ha renunciat a la possessió i a portar la iniciativa, perquè a la porteria del Madrid no estava el gran Casillas, perquè a la del Barça hem vist per darrera vegada en un clàssic de lliga a Víctor Valdés, perquè Undiano Mallenco, per una vegada, no ens ha perjudicat com acostuma a fer i, sobretot, perquè el Madrid a sortit a jugar a futbol i no a repartir llenya.

El joc de l’equip no és el que esperem, els falta xispa i velocitat però avui, amb la seva lluita i les seves ganes, s’han endut un partit en que l’equip rival encara ha jugat pitjor.

Fa una setmana, concretament en la edició del dia 17, el president de la Penya Madridista d’Andorra escrivia en un mitjà de comunicació setmanal d’Andorra el següent: – Passen les jornades i el Real Madrid ens segueix oferint més del mateix, mal joc, poc control i un gran desordre al terreny de joc.

Els madridistes i la seva caverna, segurament farts i impotents de veure aquest mal joc del seu equip, com ja ha quedat palès, avui han recorregut, com altres vegades, a culpar a l’àrbitre de tots els seus mals. Un àrbitre que normalment ha afavorit als blancs i que ha sigut excessivament permissiu amb el seu joc brut.

Potser per experiències anteriors amb Undiano, Sergio Ramos s’ha cregut amb impunitat i s’ha atrevit a etzibar dos cops de colze, a l’alçada de la cara de Neymar, en menys d’un minut. L’àrbitre que tan critiquen, li ha perdonat la primera amonestació de forma incomprensible, però no la segona, de la que el mateix Ramos es queixava al final del partit. En aquest mateix minut 13 ja mereixia la vermella, que no ha vist, però a més, li ha tornat a perdonar quan més tard a escombrat literalment a Iniesta al mig del camp i pel darrera.

Demanen penal de Mascherano a Cristiano, per una empenta del primer dins l’àrea, però no són capaços de veure la claríssima trepitjada, també dins l’àrea, del criminal Pepe a Cesc a l’inici de la segona part i que també hauria d’haver xiulat.

I per acabar de rebatre les seves queixes, perquè també demanen mans d’Adriano després d’un xut de Khedira , gairebé al final de la primera, i que per cert, ningú ha reclamat sobre el terreny de joc, direm que no hi ha cap voluntarietat per part del blaugrana, doncs la pilota li arriba refusada per Valdés, i li toca el braç quan ell està al terra totalment desorientat en el seu intent de tallar el primer remat.

D’aquest derbi em quedo amb el golàs d’Alexis, el barret de Neymar a Ramos, el “canyo” d’Alves a Cristiano i el mosaic de FORÇA TITO!

Visca el Barça!

TOTES LES NOTÍCIES