El servei de Projectes Gent Gran Activa de la Conselleria de Social proposa als membres del col·lectiu d’Andorra la Vella dos nous tallers gratuïts, on s’hi tractarà sobre el maneig i les aplicacions dels “Smartphone”, el dimarts 29 i el dijous 31 d’octubre. Els assistents rebran les nocions bàsiques per aprofitar al màxim el rendiment dels seus Smartphones.

El mes de setembre es va iniciar el cicle de tallers de la temporada de tardor. Es va organitzar un “Taller d’abraçades”, un taller “Introducció al Qi Gong i Tai Txi Txuan” i una sessió d’iniciació al Smartphone, “Treu partit al teu Smartphone”.

El dimarts i el dijous d’aquesta setmana, de les deu del matí a les dotze del migdia, al Punt Informació Gent Gran, Jonathan Garcia – Educador del Departament de Social -, hi dirigirà i presentarà als assistents ambdós tallers. El primer serà d’Iniciació al smartphone i el segon, un Taller Bàsic d’aplicació en Internet, gestió de comptes, fotografies, Whatsapp i Facebook. Maneig pràctic i coneixement exhaustiu de les possibilitats d’utilització.

Taller 1: Iniciació

Lloc: Punt Informació Gent Gran

Dies: dimarts 29 d’octubre

Hora: de les 10.00h a les 12.00 hores

Preu: Gratuït

 

Taller 2: Taller Bàsic

Lloc: Punt Informació Gent Gran

Dies: dijous 31 d’octubre

Hora: de les 10.00h a les 12.00 hores

Preu: Gratuït

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada