Decomissen tabac de contraban valorat en més de 15.000 euros en dues actuacions

La Guàrdia Civil ha decomissat entre aquest dimecres i dijous tabac de contraban valorat en més de 15.000 euros. El primer decomís es va produir aquest dimecres a les 19.30 hores, a la duana de la Farga de Moles, quan els agents estaven inspeccionant un Seat Ibiza amb matrícula espanyola que circulava pel carril verd. La Guàrdia Civil va localitzar 52.750 grams de picadura de tabac de diverses marques valorat en 7.859 euros amagats als laterals del vehicle. El conductor va ser identificat com a J.A.F., de 49 anys i veí de Coll de Nargó.

La segona intervenció s’ha produït aquest dijous a les cinc de la matinada al quilòmetre 1,100 de la N-145 al terme municipal de Valls de Valira. Els agents han observat una furgoneta Ford Transit sospitosa que circulava en direcció a la Seu d’Urgell. La posterior inspecció ha permès trobar 1.773 paquets de tabac de contraban, amagats en un doble fons practicat als panells laterals de la zona de càrrega del vehicle. La mercaderia està valorada en 7.391 euros. El conductor ha estat identificat com a J.A.R., de 44 anys i veí de Barcelona.

La Guàrdia Civil ha destacat que aquests decomisos s’han efectuat amb l’ajuda del gos ensinistrat Razzi.

Per tot plegat, la Guàrdia Civil ha aixecat les corresponents actes de decomís de contraban, i la mercaderia, juntament amb els vehicles intervinguts, ha quedat a disposició de l’administrador de la duana de la Farga de Moles.

TOTES LES NOTÍCIES