Demà divendres, 8 de març, a les deu de la nit, el CineClub de la Seu d’Urgell dedicarà la sessió a la projecció dels millors curtmetratges catalans del 2011 i a tres curts fets a casa nostra.

Es projectarà el curt guanyador del festival Gaudí 2011, Ahora no puedo de Roser Aguilar, així com els tres finalistes: El barco pirata de Fernando Trullols, El somriure amagat de Ventura Durall i Odysseus’ Gambit d’Àlex Lora.

Continuarà la sessió amb La pinyata guanyador al certamen internacional de curtmetratges de Cerdanya i Taxi, guanyador al Festival Audiovisual de Joves Creadors dels Pirineus Ull Nu. Per acabar es projectarà la producció de Picurt Contres?.

Posteriorment hi haurà sessió de cinefòrum que tractarà sobre els festivals de curtmetratges al Pirineu. Comptarà amb les intervencions d’Albert Galindo i Montse Guiu (Picurt); Hèctor Mas (Ull Nu) i Jordi Forcada (Cerdanya Film Comission) moderats i presentats per Jesús Galindo (Cineclub la Seu d’Urgell)

Premi GAUDÍ al Millor curtmetratge 2011:

Guanyador:

AHORA NO PUEDO, de Roser Aguilar, escrit per Elena Serra i Corberó, produït per Oriol Sala-Patau (Ahora puedo producciones).

Finalistes:

EL BARCO PIRATA, de Fernando Trullols, escrit per Fernando Trullols i Pepe Combalía, produït per Bastian Films.

EL SOMRIURE AMAGAT, de Ventura Durall, escrit per Ventura Durall i Miguel Llanso, produït per Nanouk Films, SL.

ODYSSEUS’ GAMBIT, escrit i dirigit per Àlex Lora, produït per AI i Inicia Films.