Ski Andorra presenta el Forfet Natura amb la voluntat d’integrar l’esquí de muntanya a les estacions

Presentació del forfet natura.
Presentació del Forfet Natura. Foto: Ski Andorra

Ski Andorra crea el Forfet Natura, un passi global que permetrà la pràctica dels esports de neu, alternatius a l’esquí alpí a les estacions Grandvalira, Ordino Arcalís, Vallnord – Pal Arinsal i Naturlandia. Es tracta d’un forfet vàlid tant per a la temporada d’hivern i estiu.

Els usuaris podran accedir de forma diària i sense limitacions a 24 circuits d’esquí de muntanya disponible i als espais habilitats per a les raquetes de neu de Grandvalira, Ordino Arcalís, Vallnord – Pal Arinsal i Naturlandia.

Aquest nou producte respon a la nova normativa del Govern d’Andorra a través del Reglament regulador dels requisits per a la pràctica d’esports de neu, altres que l’esquí alpí o l’esquí de fons, a les estacions d’esquí aprovat el passat 25/11/2020.

El forfet donarà accés als espais que les estacions habilitin durant l’hivern i l’estiu, així com a la utilització d’un total de 13 remuntadors amb una pujada i una baixada per dia i giny. Amb aquest, també s’inclou el servei de socors i trasllat al centre mèdic de l’estació en cas d’accident en els circuits i pistes habilitades per la pràctica de l’activitat.

El forfet Natura tindrà una tarifa única de 150 €. Es podrà adquirir en venda online a través de la pàgina web de Ski Andorra. Els clients que prefereixin gaudir del forfet de forma diària podran adquirir-lo directament a les taquilles de les estacions.

Els clients que disposin d’un forfet de temporada també estaran autoritzats a la pràctica de l’esquí de muntanya i els altres esports de neu a les àrees esquiables, segons correspongui el seu forfet.

1 comentari

  1. Podem opinar sobre si cobrar o no, con és fa ús d’un espai preparat i per seguretat, malgrat no tenir estadístiques d’assistència als esquiadors de muntanya. Potser si que cal pagar, però el preu el trobo abusiu, jo major de 60 anys, faig entre 6 i 8 esquiades de muntanya a l’any, amb una sola pujada i baixada, no dono per més. Els meus fills quan venen m’acompanyen alguns cops, 1 ó 2. Per tant crec que cal fer un preu diari i raonable, no fem servir telesquis i consumim a les estacions. Per cert, a majors de 65 és farà descompte?

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES