BeautyPels: xampús secs, la solució d’emergència per aconseguir un cabell net immediatament

Quantes vegades t’has plantejat no assistir a una cita o una reunió per tenir el cabell brut i no disposar de temps per rentar i assecar-lo? Amb els xampús secs aquest ja no és un problema perquè s’estan imposant amb força. T’expliquem quan van aparèixer els primers xampús secs, per a qui són adequats i com s’utilitzen… si vols descobrir tot això segueix llegint!

Encara que últimament s’han posat molt de moda, la veritat és que no és un invent recent. El 1972 Klorane llança el primer xampú sec del mercat. El seu objectiu era espaiar la freqüència dels rentats i aconseguir un cabell net, solt i brillant sense aigua i en 2 minuts! Aquesta revolució de principis dels setanta ha marcat les cures de bellesa capil•lar. Tant és així que es ven 1 xampú sec Klorane cada 30 segons en tot el món.

Els xampús secs són adequats per…

– cabells grassos: perquè absorbeixen l’excés de sèu entre els rentats

– cabells tenyits: per preservar durant més temps la intensitat del color

– cuir cabellut irritat: per minimitzar les irritacions provocades per les agressions de productes massa detergents

– cabell allisat: perquè prolongues la durada de l’allisat

– als que preparen un viatge o excursió: per rentar el cabell fins i tot sense tenir accés a l’aigua

– quan tens molta pressa: en dos minuts el teu cabell està net i pentinat

– aconseguir més volum i fixació

Algunes propostes…

– Xampú sec al Extracto d’ortiga, de Klorane. Xampú de màxima tolerància especialment formulat amb extracte d’ortiga per donar resposta als cabells grassos, absorbeix l’excés de sèu i purifica el cuir cabellut. Permet espaiar els rentat i s’elimina perfectament. No té colorants ni parabens. El seu preu: 11,80 € / esprai 150ml.

– Xampú sec a la llet de civada, de Klorane. Xampú de màxima tolerància especialment formulat per al seu ús freqüent en tot tipus de cabells, protegeix el cabell i el cuir cabellut i s’elimina perfectament. No té colorants ni parabens. El seu preu: 11,80 € / esprai 150ml.

– Naturia, de Rene Furterer. Retorna el volum i la lleugeresa al cabell al mateix temps que facilita i manté el pentinat. El seu perfum fresc fa del mateix un veritable gest de plaer. La seva fórmula s’associa 5 pols micronitzats (entre ells l’argila i el sílice) retorna així la lleugeresa al cabell i els seus olis essencials d’Alfàbrega, Carvi i Menta piperita contribueixen a netejar el cuir cabellut. S’elimina molt ràpidament sense deixar cap residu. El seu preu: 13,40 € / esprai 150ml i 8,65 € / esprai 75ml.

Per Belleza Activa / ACPG – Redacció

TOTES LES NOTÍCIES