Gili assegura que la feina al grup parlamentari socialdemòcrata transcorre amb normalitat

La consellera general socialdemòcrata Rosa Gili ha valorat, aquest dilluns, la notícia de creació del nou corrent Democràcia i Progrés dins el Partit Socialdemòcrata. Gili ha assegurat que, de moment, no ha afectat a la feina del grup parlamentari, ja que aquest mateix dilluns han tingut reunió i han treballat amb normalitat, ‘tot i que no hem tractat el tema perquè faltaven dos companys’. El que sí que ha manifestat és ‘sorpresa’ pel fet que es convoqués aquesta reunió sense convidar ni informar a tots els membres del partit.

La reunió que van mantenir els ‘jaumistes’ aquest dissabte a l’Anyós Park va ser convocada per Jaume Bartumeu, que va convidar als militants dels partit que van signar el manifest donant-li suport. Aquest dilluns, la consellera socialdemòcrata Rosa Gili ha manifestat la seva sorpresa perquè ‘no sabíem res ni de la trobada ni de la creació d’aquest corrent’.

Tot i això, Gili considera que es tracta d’una continuïtat en relació als ‘moviments que s’han anat veient fins ara des del manifest’. Els socialdemòcrates que no formen part d’aquest nou corrent no s’han posicionat encara sobre com els afecta el rumb que ha empès aquest sector del partit, ja que segons Gili ‘encara no sabem ni quin és el seu objectiu’.

Pel moment, la feina del grup parlamentari es manté i es treballa amb normalitat, però ‘no n’hem comentat res perquè faltaven dos companys’.

Des del partit no s’han volgut fer més declaracions sobre la creació d’aquest corrent.

TOTES LES NOTÍCIES