Un centenar de places als Tallers de Carnaval de la Massana

Amb el doble objectiu de donar un servei als pares que treballen durant les vacances escolars i que els nens s’ho passin la mar de bé durant les vacances escolars, el Comú de la Massana ha organitzat els Tallers de Carnaval 2012. Hi haurà activitats divertides, ja que es potencia la part més lúdica, com ara jocs col·lectius, piscina, projeccions de pel·lícules, tallers de cuina, etc.

“Intentem realitzar el màxim d’activitats a l’aire lliure, aprofitant sobretot la neu. Per això els nens aniran a passar un dia a Vallnord, on faran baixades amb trineus i diversos jocs. A més, també farem sortides per la Masana per fer activitats divertides com ninots de neu”, explica la consellera d’Educació, Joventut i Esports, Natàlia Cusnir. El coordinador dels tallers, Matthieu Leyder, afegeix que “intentem que l’eix central de les activitats sigui el Carnestoltes, perquè els nens aprenguin les tradicions. Per això hem preparat propostes com ara un taller de maquillatge de Carnaval”.

Les inscripcions es poden fer del 28 de gener a l’1 de febrer al servei de Tràmits. En total hi ha un centenar de places disponibles.

L’horari dels Tallers és de 9 a 18 h, però hi ha un servei de guarderia opcional de 7.30 a 9 h i també un servei de ludoteca, de 7.30 a 9 h. D’aquesta manera, s’ofereix una àmplia cobertura per a les famílies que ho necessiten. A més, la voluntat és que en puguin gaudir totes les famílies que ho necessitin i que cap nen quedi exclòs per motius econòmics. Per això l’Àrea Social subvenciona les activitats dels que no poden fer front al cost del servei.

(Foto: Comú de la Massana)

 

 

TOTES LES NOTÍCIES