Uns seixanta empresaris francesos s’interessen per les possibilitats d’exportar productes des d’Andorra

La conferència L’Andorre: une nouvelle opportunité juridique et fiscale en Europe, de l’exdegà del Col·legi d’Advocats, Jean Michel Rascagneres i l’advocat fiscalista de París Christophe Cancel ha tingut, aquest dimarts, un gran èxit d’assistència. Una seixantena d’empresaris van assistir a la xerrada que es va centrar en l’oportunitat que poden tenir els empresaris francesos d’instal·lar-se a Andorra per exportar productes a l’estranger i així beneficiar-se dels avantatges actuals que ofereix el Principat, sobretot en matèria fiscal.

La seu de l’Union Patronale pour l’Entreprise a Perpinyà va acollir, aquest dimarts, una conferència organitzada per Eurolex Internacional per informar els empresaris sobre la situació de la inversió estrangera a Andorra actualment i les oportunitats que ofereix per als empresaris.

Tal com ha explicat Rascagneres, la sala es va omplir d’empresaris molt interessats en la qüestió, amb una seixantena d’assistents. Els conferenciants van explicar els avantatges que ofereix el país actualment i les barreres que s’han eliminat amb la nova Llei d’inversió estrangera, i amb els convenis de no doble imposició que es preveu signar aviat.

Segons Rascagneres, la majoria dels assistents eren empresaris del sector industrial que es podrien interessar en obrir empreses a Andorra i exportar productes des del país cap a l’estranger. Així, els assistents es van mostrar molt interessats pel tema i van poder solucionar grans dubtes que tenien sobre Andorra, la seva fiscalitat i el funcionament de la Seguretat Social.

Tot i que Rascagneres assegura que volen continuar oferint aquesta mena de xerrades a més llocs, també ha explicat que prefereix que abans estiguin tancats els convenis de no doble imposició per garantir que allà on vagin informen de fets ja establerts, i no trobar-se que aquests puguin patir modificacions.

TOTES LES NOTÍCIES