Horòscop del 20 al 26 de novembre


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Ets valent i treballador però potser no sempre et poses en el lloc de l’altre i ara et pots trobar en una situació que ho posi de manifest, especialment en la professió.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Darrerament pots haver-te distanciat de la família, o d’una part d’ella. Si sents que això et fa sentir més tranquil, és que és el camí adequat. Moment de fer neteja a fons.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

La processó va per dintre. A vegades et sents una mica sol però no saps com gestionar algunes emocions que això et provoca. Expressar-ho a la persona adequada, t’ajudarà.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Vés escalfant motors per a l’any vinent. Resten unes setmanes per acabar d’estructurar idees que volten pel teu cap. No deixis que els altres tallin les ales dels teus somnis.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Pots patir moments de gelosia i ho faràs en secret. No goses mostrar la teva vulnerabilitat tan fàcilment. Abans de dir res, mira d’esbrinar perquè sents el que sents.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Amb el teu tarannà previsor ja estàs pensant en les properes festes i com has d’organitzar-ho tot. Tampoc cal estressar-se, tens temps de sobres. Gaudeix del moment.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Tots tenim inseguretats i coses a millorar. No et capfiquis massa, només identifica-ho i si és a les teves mans, fes-ho. Si no, centra’t en el que et fa sentir més feliç.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Potser tens més gana del que és habitual. Si creus que és ansietat, pensa en el que et fa sentir així. Tindràs l’oportunitat d’ajudar a un amic que passa un mal moment.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Ja queda poquet per resoldre algunes qüestions que arrossegues des de fa temps o per rebre alguna bona notícia. Només cal estar preparat per rebre el millor i ser agraït.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Necessitat d’aïllar-te, més del que és habitual. Tot i que estàs receptiu, una part de tu necessita acabar de posar ordre intern. Et poden confessar un secret molt especial.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

En els darrers temps pots haver après molt de la solitud. I és que abans de formar part del grup és important saber estar sol. Ara et sents més preparat per assolir reptes.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Sembla que aviat hauràs de començar a mirar cap al sector professional. Si ho has deixat de banda durant un temps, aviat es mouen coses que demanen la teva implicació.

TOTES LES NOTÍCIES