S’obren les inscripcions per a 17 nous cursos gratuïts de català

L’Àrea de Llengua Catalana del Ministeri de Cultura ofereix, a partir d’aquest febrer, 17 nous cursos gratuïts de català per a adults. A partir d’aquest mateix dilluns es poden fer les inscripcions per gaudir d’aquestes formacions arreu del país.

En el marc de la difusió de la llengua catalana i per arribar a totes aquelles persones majors de 16 anys interessades en aprendre la llengua, a partir d’aquest dilluns s’obren les inscripcions per als cursos presencials que porten com a lema “Aprèn Català!”.

Tota persona interessada a obtenir informació pot recollir l’opuscle divulgatiu (que conté una butlleta d’inscripció) a les dependències dels edificis administratius del Govern i dels comuns, entitats parapúbliques, centres esportius i de salut, oficines de turisme, llibreries i biblioteques. També es pot trobar la informació al web www.cultura.ad/apren-catala, on ja es poden fer les inscripcions per via electrònica.

Les inscripcions en paper ja es poden deixar al Centre d’autoaprenentatge de català d’Escaldes-Engordany o al Centre de Formació Professional d’Aixovall.

Amb el nou lema “Aprèn català!” i amb una nova imatge, es convida els ciutadans a fer un pas endavant en l’aprenentatge i la consolidació de la llengua del país.

Els cursos s’ofereixen a diversos indrets públics del país, com escoles, el centre cultural lauredià i centres d’autoaprenentatge de català. Aquestes formacions es van iniciar l’any 1962, en el marc de la Formació permanent per a adults, i encara se celebren per garantir l’accés a l’aprenentatge de la llengua a tots els ciutadans.

TOTES LES NOTÍCIES