El Govern no ha rebut a dia d´avui la petició formal de soterrar el trànsit al carrer de la Unió. Així ho demanen les cònsols majors d´Andorra la Vella i d´Escaldes-Engordany per fer de Vivand i l´avinguda Meritxell un únic eix comercial. El ministre d´Ordenament Territorial afirma que el soterrament s´hauria d´estudiar molt bé. De fet, ja ha demanat un estudi per agilitar la mobilitat en aquella zona. Pel que fa al de la Rotonda, Jordi Torres creu que seria molt bo pel sector comercial.

Conxita Marsol i Trini Marín han demanat públicament l´ajuda del Govern per soterrar el trànsit a la plaça de la Rotonda i al carrer de la Unió. Una actuació que forma part del projecte d´embelliment conjunt de l´eix comercial per fer un únic tram per a vianants, que les cònsols majors d´Andorra la Vella i Escaldes-Engordany han presentat recentment. A hores d´ara, però, el Govern no ha rebut cap petició formal sobre els soterraments.

Així ho indica el ministre d´Ordenament Territorial, Jordi Torres, per a qui el soterrament del carrer de la Unió requeriria un estudi molt aprofundit. De fet, l´executiu ja té en curs alguna iniciativa per a aquella zona.

Sobre el soterrament de la Rotonda, Torres afirma que també pot ser complex però que seria molt bo per al sector comercial. La cònsol d´Andorra la Vella ha deixat clar que els dos soterraments van lligats, ja que sense el de la Rotonda la part alta de Meritxell quedaria massa apartada.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada