El cineclub la Seu d’Urgell projectarà demà “Testigo” del director francès Thomas Kruithof

Un enigmàtic personatge es posa en contacte amb el Duval i li ofereix de transcriure escoltes telefòniques, feina que el portarà a un fosc i ocult complot polític. Testigo és un intens thriller d’espionatge que muta entre gèneres.

Thomas Kruithof, inspirant-se en certs tipus de thrillers dels anys setanta, planteja un intens film d’espionatge que posa en primer terme la rutina d’un personatge anodí com Duval i darrere d’ell un sofisticat entramat d’interessos polítics al servei d’interessos electorals.

El protagonista és François Cluzet, un dels més importants actors francesos del moment i sens dubte un dels actius de la cinta. El film destaca per la seva originalitat i la ben aconseguida atmosfera.

Crítiques

“Impecable homenatge a clàssics com Pollack, Pakula i Coppola.” The Hollywood Reporter

“En la línia dels millors thrillers polítics. Manté al públic en tensió fins al seu impactant desenllaç.” Variety

“Un eficaç thriller perfectament narrat” Le Figaro

“Per al seu primer llargmetratge, el director Thomas Kruithof ens ofereix un thriller d’espionatge amb totes les característiques d’una gran pel·lícula.” Avoir-alire.com

“Thriller polític, intens i d’una qualitat sorprenent.” VSD

El director: Thomas Kruithof

El francès Thomas Kruithof debuta en la direcció amb Testigo. És la seva òpera prima. Home cinèfil i gran lector de les novel·les d’espionatge de John Le Carré, no ha passat per cap escola de cinema. Va rodar el curtmetratge, Rétention en 2013. A Testigo (La Mécanique de l’hombre) també ha fet el guió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada