Carrié creu que el tancament de la frontera amb França vol afavorir a l’estació d’Ax-les-Thermes

El president d’Iniciativa Publicitària del Pas de la Casa, Jean Jacques Carrié, ha afirmat aquest dissabte a l’ANA que el tancament de l’accés per la RN20 a Andorra busca afavorir a l’estació d’Ax-les-Thermes en detriment del Pas de la Casa. Carrié ha qualificat el tancament d”intolerable’ i ha posat en dubte el risc d’allaus adduït per tancar l’accés al Principat des de França.

Jean Jacques Carrié també ha afirmat que si s’hagués actuat amb previsió durant la setmana detonant les zones on hi pogués haver risc d’allaus es podria haver evitat el tancament. ‘Això no és un problema d’allaus, és un problema de que volen tancar la carretera i guardar a la gent a Ax-les-Thermes, i punt’, ha dit Carrié.

A més, ha afegit que la situació és complicada per als comerciants del Pas ja que ‘hi ha botigues d’esports que si no venen ara el material, què faran?’, ‘és molt molt greu’, ha assenyalat.

Carrié ha indicat que s’ha posat en contacte amb les autoritats franceses i també amb el Govern per tal de normalitzar la situació, ‘he fet el que hem pogut’, ha resumit.

‘Ara és un assumpte de Govern i govern francès però pensem que és inadmissible que el president de l’Ariège, perquè és senador, tanqui l’accès a un país’, ha sentenciat.

Així, segons ha exposat el responsable de la Iniciativa Publicitària, el tancament de l’accés per carretera a Andorra des de França ha provocat el malestar dels comerciants del poble que no podran obrir durant aquests dos dies i no saben quan podran tornar a funcionar amb normalitat.

1 comentari

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES