Es desvien de Toulouse a Barcelona alguns vols de turistes amb destí a Andorra

Andorra Turisme i l’operador turístic Tui han desviat els vols de turistes britànics de l’aeroport de Toulouse a l’aeroport de Barcelona davant el tancament dels accessos amb França. Així els quatre avions fletats per la companyia i que traslladen també clients de l’operador Inghams, aterraran aquest diumenge a l’aeroport del Prat amb l’objectiu de recollir els turistes que finalitzen la seva estada a Andorra i deixar els que inicien les vacances.

Andorra Turisme també ha coordinat les gestions amb les empreses de trasllat de passatgers que s’han de fer càrrec del desplaçament dels turistes britànics des de la ciutat comtal a Andorra.

Per aquest diumenge hi ha prevista l’arribada a Toulouse d’un vol regular de la companyia Easyjet. En aquest cas, la companyia ha optat per mantenir la destinació davant la impossibilitat de traslladar a una altra ciutat un vol directe. Les autoritats franceses han assegurat que els passatgers amb destí al Principat  seran traslladats en un comboi excepcional.

En total s’estima que els cinc vols poden traslladar al voltant de 800 passatgers. Els  responsables d’Andorra Turisme mantenen un contacte continu amb els operadors que tenen programats estades a Andorra. En aquest cas les gestions s’han coordinat amb el responsable d’operacions de Tui.

TOTES LES NOTÍCIES