Entre cotxes i telèfons

seat

El futur de les NNTT és a les seves potencials aliances amb altres sectors productius. És per aquest motiu que l’aliança recent, en el marc del Mobile World Congress, entre Samsung i Seat té un caràcter rellevant.

La firma de cotxes i la de dispositius tecnològics han arribat a un acord pel qual, tots els models fabricats a Martorell estaran equipats amb solucions tecnològiques de la marca asiàtica que permetin la plena connectivitat.

En termes reals, el pacte prendrà forma a partir dels pròxims mesos en què Seat començarà a produir models de cotxes en els quals el conductor estarà constantment connectat al ciberespai d’una forma segura. La tecnologia emprada per a això és l’anomenada “MirrorLink” en què tots els continguts del telèfon intel·ligent de l’usuari es reprodueixen a la pantalla que l’automòbil porta integrada.

Tal i com han afirmat els responsables de les dues marques al MWC, actualment, en l’era de les comunicacions, és del tot necessari estar sempre en línia, en tot moment. Per aconseguir-ho cal fer-ho d’una manera responsable en la qual no es posi en perill la seguretat viària.

En resum, una unió que demostra una vegada més el recorregut que el sector automobilístic pot efectuar de la mà del tecnològic.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

1 comentari

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES