DA explica el seu projecte a la Seu d’Urgell per als transfronterers

Demòcrates per Andorra explicarà aquest dissabte el projecte polític a la sala d’actes del Consell Comarcal de la Seu d’Urgell per als treballadors transfronterers. El cap de cartell parroquial d’Andorra la Vella, Jordi Cinca, el d’Escaldes-Engordany, Vicenç Mateu i el candidat nacional, Eric Jover, desgranaran les principals propostes de DA.

Els membres demòcrates parlaran d’aconseguir una economia oberta, diversificada i dinàmica, un comerç revitalitzat i de referència, i l’aposta decidida per rellançar el turisme i treballar per a unes polítiques actives d’ocupació. També explicaran la necessitat de tenir una Andorra oberta al món i compromesa amb la comunitat internacional i d’aconseguir un acord amb Europa coherent amb la història del Principat.

 També s’explicarà la voluntat de tenir un estat eficient a través d’una administració àgil  i unes institucions transparents i properes. Una Andorra per a les persones amb una salut pública sostenible i de qualitat, una educació pública plural i de qualitat, una política d’immigració adaptada a la realitat.

 I es farà referència a la voluntat de tenir un país dinàmic cultural i esportivament, innovador, amb un Govern que aposti per les noves tecnologies i un país sostenible amb una política energètica pròpia, una agricultura i ramaderia de futur i una societat respectuosa amb el medi ambient.

(Text: DA)

TOTES LES NOTÍCIES