Detenen vuit persones per diversos delictes relacionats amb violència i per superar els límits d’alcoholèmia

La Policia va detenir la passada setmana vuit persones per diversos delictes. Quatre de les detencions es van produir per superar el límit d’alcoholèmia permès mentre que la resta corresponen a delictes contra la integritat física i contra la funció pública.

La setmana del 19 al 25 d’agost es va tancar amb vuit detencions. La Policia va detenir quatre persones per delictes contra la seguretat del trànsit en superar el límit permès d’alcoholèmia. Així, el dissabte es van detenir tres persones: un resident espanyol de 54 anys, per conduir amb una taxa d’alcohol d’1,57 g/l; un resident espanyol de 35 anys, amb una taxa d’alcohol de 2,11 g/l; i un resident portuguès de 27 anys, amb una taxa d’1,28 g/l. Diumenge es va detenir una resident espanyola de 56 anys, per conduir amb una taxa d’alcohol d’1,55 g/l.

D’altra banda, el passat dimarts la Policia va detenir a Andorra la Vella un resident espanyol de 46 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral per maltractaments en l’àmbit domèstic, i d’un delicte contra la llibertat per amenaces de mort.

Posteriorment, el dijous, els agents van detenir a Escaldes-Engordany un andorrà de 27 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física per lesions. Els fets s’haurien produït el dia 18 d’agost en una baralla en un aparcament d’una discoteca d’Arinsal. La víctima hauria cursat denúncia.

També el dijous, la Policia va detenir a Escaldes-Engordany, un espanyol no resident de 50 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física per lesions. Els agents van ser requerits arran d’una baralla per una plaça d’estacionament en un aparcament comunal d’Escaldes-Engordany.

Finalment, el passat divendres la Policia va detenir a Andorra la Vella un resident portuguès de 54 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública per resistència greu a funcionaris, d’un delicte contra la llibertat per amenaces a funcionaris i d’un delicte contra l’honor per injúries a funcionaris. Els agents van ser requerits arran d’una alteració de l’ordre públic a l’interior d’un bar d’Andorra la Vella.

TOTES LES NOTÍCIES