El Cirque du Soleil ha superat aquesta temporada els 105.000 espectadors, es tracta de dos mil menys que l´any passat. Per contra les entrades de venda han augmentat un 10%.

Segons ha informat RTVA, el Cirque du Soleil tanca la seva estada a Andorra amb un una mitja del 95% d´ocupació en totes les funcions. Unes xifres que es consideren molt positives des del Ministeri de Turisme. L´augment en les entrades de vendes ha permès compensar el sobrecost de “Diva”, degut sobretot als drets d´autors per les cançons utilitzades en l´espectacle. Per tant, el cost se situa dins de les xifres previstes.

La companyia canadenca tornarà l´any vinent. Serà però el darrer any de contracte, ja que no es vol condicionar el Govern que sortirà de les pròximes eleccions. Pel que fa a la ubicació, le ministre Francesc Camp creu que ha de ser en un lloc cèntric i ha reiterat la necessitat d´un recinte multifuncional.

Tot i les valoracions positives, Francesc Camp és conscient de les queixes del sector comercial i hoteler, pel que fa a una disminució de la facturació respecte de l´any passat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada