Els Peixos us posareu en forma físicament del 30 de juliol al 5 d’agost


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril
Hi haurà una manera molt especial d’agafar-vos la vostra vida laboral. És com si tinguéssiu ganes de canviar la situació actual però no sabeu ben bé com fer-ho. No us esvareu i penseu que les coses s’han de pensar amb el cap abans de moure fils que no
toquen ara mateix. Per altra banda hi ha tendències a que algú us faci la traveta en tema d’amistat, de vegades és bo ser més previngut.
Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig
Deixareu de cobrar alguna cosa que us deuen i el més segur és que us enfadeu. No cal que ho feu, ja que tan sols tardarà una mica més en arribar, ho cobrareu igualment. És més important que mantingueu una bona relació amb la figura del pare, si podeu, és clar. Hi ha coses que haureu de fer junts i és bo que estigueu més lligats que de costum. Si no el teniu penseu en ell.

Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny
La sensació de soledat se us farà feixuga. Tot i estar envoltats de persones, sentireu que no hi teniu cap lligam concret i que no us entenen. Mireu de no deixar que aquesta sensació se us faci massa gran, ja que després podeu entrar en una roda de malestar que no us fa cap falta. El que us aniria bé és sortir al carrer per anar a veure coses diferents i entretenir-vos bé.
Cranc

del 21 de juny
al 21 de juliol
Tindreu canvis d’humor bastant sobtats que us descol·locaran una mica. Feu per maneres de que aquests canvis siguin per millorar les situacions que teniu sobretot en l’àmbit laboral. Només cal mirar d’evolucionar per viure millor i tot es posarà bé. Per altra banda no seria d’estranyar que  us vinguessin ganes de llegir i també d’activar les vostres capacitats més intel·lectuals. Sempre és bo créixer i aprendre coses noves per ser millors.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Xerrareu com mallerengues aquests dies. És com si no tinguéssiu temps de dir tot el que us passa pel cap i això us crea una mica d’estrès. Parlant no s’arreglen les coses encara que reconec que va molt bé poder expressar-se. De totes maneres el que us faria més favor seria actuar més delicadament amb els de casa, que de vegades els hi deixeu anar tot d’una manera massa directa i sense filtres que suavitzin.

Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre
Tindreu el guapo pujat i en tema de parella les coses pinten força bé. Us establireu bé per saber què voleu i prendreu decisions importants que afectaran al vostre camí. També seran uns dies en els que pot ser interessant conversar amb gent diferent que us poden aportar novetats i pensaments frescos per remodelar el vostre camp de feina. És bo escoltar per descobrir maneres noves d’aprofitar el temps i sobretot l’esforç físic.

Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre
Analitzareu totes les possibilitats que se us presenten en el tema de parella. Ja està bé que ho feu però no cal que us entretingueu a donar masses voltes al cap per petites coses que no tenen importància. Cal estar més a punt de viure vivències que realment són el que t’emportes el dia de demà. Confieu en que els amics també hi són quan els necessites, tot i que hagis de demanar l’ajut directament si cal.

Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre
No podeu demanar més, tindreu uns dies ben actius i de bones relacions amb persones interessants i sobretot ben alegres. No deixeu de riure ni un moment si s’escau, ja que les rialles us portaran a gaudir molt més de les coses còmiques que us poden passar, lo millor d’aquesta vida és riure’s d’un mateix. Podreu treure profit de la vostra part romàntica per anar a lligar si ho voleu i us convé.

Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre
Veureu clar que heu de fer algun pas per renovar alguna cosa material de la vostra vida, pot ser molt bé el cotxe, la cuina, la nevera, etc… no vulgueu anar massa de pressa, aquestes coses s’han de mirar bé i cal fer-ho però amb el temps necessari per comprar el que més us convingui. A banda d’això tindreu molt bon rotllo amb la figura de la mare, aprofiteu-ho i no deixeu escapar el moment.

Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener
La calma farà feina i amb aquesta arribarà la mandra. No tindreu ganes de fer ben res, si no us poseu les piles això us pot portar a un punt estàtic en el que deixareu passar el temps d’una manera ben absurda. És cosa vostra el profit que traieu del vostre temps, tot i que heu de pensar que passa molt ràpid i no torna mai. Impregneu-vos de bellesa anant a veure museus.

Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer
La sensació d’estar apagats i de no veure sortida a res pot ser normal, heu de trencar amb aquesta sensació i donar alegria a la vostra vida envoltant-vos de mainada petita que us faci riure. Si podeu compartiu moments amb personetes d’edats petites. En tema laboral haureu d’estar més al cas del que feu perquè si us despisteu podeu perdre bones oportunitats de fer canvis bons sense sortir d’allà on esteu. Mireu bé.

Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
Us posareu en forma físicament perquè necessitareu sentir-vos valents i amb força. De fet sempre va bé estar en una bona condició física. Quan més fent salut més bé tenim la nostra persona tant mentalment com corporalment. Haureu de tenir en compte el tema de parella, potser vol participar en coses que feu i vosaltres no ho teniu en compte, per tant es sent desplaçada i pot causar problemes o malestar, si no teniu parella cap problema.

TOTES LES NOTÍCIES