El ministre de Finances i Funció Pública ha confiat a Joan Blasi, funcionari de 47 anys, la secretaria d’Estat de Funció Pública, càrrec vacant des de l’inici de la legislatura.

Diplomat en Ciències Empresarials i llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat Autònoma de Barcelona, i amb formacions complementàries en recursos humans i formació financera, ha desenvolupat la major part de la seva carrera professional al sector públic, on actualment és interventor delegat del Govern.

Blasi es va incorporar al ministeri de Finances el 1990, on ha ocupat diverses responsabilitats i ha participat en el desenvolupament de diversos aplicatius informàtics. El 1999 va ser nomenat interventor delegat al Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS), funcions que va desenvolupar fins el 2006. Dos anys després va assumir la Intervenció en el comú d’Andorra la Vella (2008-2011), retornant el 2012 al ministeri de Finances, on actualment té delegada la Intervenció d’Andorra Telecom i forma part de la comissió de seguiment del conveni entre el Govern i l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell i és membre del Patronat del Col·legi Sant Ermengol en representació del Govern.

També dins del ministeri de Finances s’ha produït la designació de Salustià Chato com a director de Pressupost i Patrimoni. Diplomat en Ciències Empresarials, ha completat la formació amb el Postgrau de Dret Administratiu Andorrà i cursa actualment un màster en Tributació i Assessorament Fiscal.

Chato es va incorporar a l’administració el 1996 com a agent de duana. El 2005 va passar a formar part del Departament de Pressupost i Patrimoni com a tècnic i el 2008 va assolir la plaça de cap d’àrea.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada