sum2Els canvis en el sistema de transport sanitari terrestre faran que els 36 treballadors que actualment treballen per a les empreses concessionàries passin a dependre del SAAS. Aquesta és la teoria. A la pràctica, però, aquests treballadors, o com a mínim una part, els haurà d’assumir l’empresa privada que guanyi la nova concessió del concurs del transport sanitari de pistes i l’extern no urgent.

Ho anunciava aquest dilluns la ministra de Salut, el SAAS ja ha previst uns 400.000 euros per indemnitzar els tècnics de transport sanitari, els anomenats TTS, que es quedaran sense feina amb la nova reorganització del servei. El contracte de concessió que el ministeri de Salut va signar el 2007 amb les empreses privades preveia que un cop rescindit o esgotat el contracte, el SAAS es faria càrrec dels treballadors i ara s’ha de complir.

A la pràctica aquests TTS no esdevindran treballadors del SAAS, sinó que l’empresa que s’endugui la nova concessió, aquest cop per assumir només el transport sanitari de pistes i l’extern, haurà d’assumir aquests treballadors, o com a mínim els que necessiti per cobrir el servei. La resta, que el ministeri calcula que són entre 12 i 15, hauran de ser acomiadats. Com marca aquest contracte, la indemnització la pagarà el SAAS.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada