Escaldes-Engordany celebra la diada de Sant Miquel d’Engolasters

sant-miquel2Tot i no ser festiu a la parròquia, alguns escaldencs no s’han volgut perdre la celebració de la diada de Sant Miquel d’Engolasters, patró d’Escaldes-Engordany, que ha començat aquest migdia amb una ballada de sardanes i la missa a l’església. Des de la Unió pro-turisme d’Escaldes-Engordany es demana un any més que la diada sigui una jornada festiva a la parròquia perquè hi pugui assistir més gent. El Pla de Sant Miquel d’Engolasters ha acollit un any més la celebració del patró escaldenc. Els més fidels són els cortalans. Hi ha escaldencs, com l’Alfons, que fa més de cinquanta que hi pugen, primer per feina i des que es va retirar, per plaer. Els que tampoc no s’han perdut la festivitat són la primera dama i l’hereu del pubillatge.

Tot i que antigament era una festa molt celebrada, amb el temps ha perdut afluència ja que no és un dia festiu a la parròquia.

Després de les sardanes i la missa d’aquest migdia, els actes continuen amb el ball de tarda, que serà a les 18h al Prat del Roure.