cinca-alcobe-palmitjavilaEl ministre d’Economia i Territori, Jordi Alcobé, ha presentat avui en roda de premsa el balanç definitiu del XIVè Congrés Internacional de Viabilitat Hivernal celebrat a Andorra el passat mes de febrer. A la presentació també han participat el vicepresident del congrés, David Palmitjavila, i la directora d’organització de l’esdeveniment, Fina Pastor. Alcobé ha destacat que el congrés ha tingut un retorn de 6,6 vegades l’import que ha costat finalment l’esdeveniment.

Palmitjavila ha assenyalat que s’han complert els objectius del congrés, que s’ha autofinançat al 82,5% respecte els 1,9 milions de despesa. A aquest fet se suma un impacte total directe durant els quatre dies del congrés de 2.302.285 euros, basats en una enquesta sobre el consum dels congressistes i expositors elaborada pel Centre de Recerca Sociològica de l’Institut d’Estudis Andorrans.

Aquesta mateixa enquesta també assenyala que la valoració general respecte l’acollida als congressistes ha estat de 8,4 sobre 10, mentre que la confiança en Andorra com a centre organitzador de congressos ha estat del 8,1 sobre 10. També cal destacar el fet que pel 52% dels enquestats aquesta era la primera vegada que visitaven Andorra.

Alcobé ha recordat que  la participació de més de 1.500 persones entre congressistes i expositors, així com la xifra de 3.000 visitants, avalen la feina realitzada per fer d’aquest congrés un èxit d’organització. El titular d’Economia i Territori ha manifestat que el resultat final ha estat molt positiu per a projectar internacionalment la imatge d’Andorra com a organitzador d’esdeveniments de primer nivell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada