El 2n Concurs de fotografia digital ‘L’Andorra dels paisatges’ incorpora Instagram en una de les seves categories

El segon Concurs de fotografia digital L’Andorra dels paisatges s’ha presentat aquest dilluns amb l’objectiu de superar la important participació assolida l’any passat. El certamen està organitzat pel Govern d’Andorra, Andorra Sostenible, i MoraBanc amb la participació d’Andorra Turisme. El concurs consta de dues categories, i en una d’elles s’incorpora Instagram per compartir les instantànies. El termini de presentació de les obres es tancarà el 28 d’octubre de 2013 a les 13 hores.

La segona edició del concurs compta amb dues categories amb diferents premis i condicions. La primera categoria inclou les fotos fetes amb càmera digital i hi poden participar exclusivament les persones residents a Andorra presentant obres que captin paisatges del país. Les cinc millors s’emportaran un IPad mini. A més, també hi ha un Ipad mini de premi a la millor instantània relacionada amb l’aigua. Finalment es lliuraran tres premis a la categoria Joves consistents en tres cursos de fotografia.

La segona categoria és nova i substitueix a la de dispositius mòbils de l’any passat. En aquesta edició, les fotos preses amb aquests dispositius competiran a Instagram on s’hauran de compartir amb l’etiqueta #landorra. La més votada pels usuaris d’Instagram rebrà un forfet de temporada per a totes les estacions d’Andorra. Aquesta categoria és oberta a residents i també als no residents.