L’Ajuntament de la Seu d’Urgell es mostra satisfet per l’adjudicació de les obres, per part del Govern de la Generalitat de Catalunya, per construir el nou Centre d’Atenció Primària (CAP) de la capital alturgellenca.

Davant d’aquest important anunci, l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, manifesta que “aquest és un pas important, definitiu, per dotar a la Seu i als urgellencs d’un centre d’atenció primària a l’alçada de les necessitats de salut del segle XXI. Era un projecte llargament esperat i ha estat possible gràcies a la feina conjunta dels professionals del CAP, del Departament de Salut i de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell”.

Segons ha publicat la Generalitat, les obres de construcció han estat adjudicades a l’empresa Construcciones Cots i Claret, SL, per un import de 2.757.701 euros (sense IVA) i tenen un termini d’execució de 12 mesos.

La construcció d’aquest nou CAP a la capital de l’Alt Urgell tindrà lloc a l’edifici dels antics garatges de l’Alsina Graells, un espai de 800 metres quadrats, situat al carrer Bisbe Guitart, fins fa poc magatzem municipal, i que va cedir al Servei Català de la Salut.

Actualment, l’Ajuntament de Seu hi està portant a terme els treballs previs per a l’enderroc d’aquest antic edifici per poder construir-hi el nou centre de salut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada