Ribeiro-Anglada no aconsegueixen trencar la mala ratxa en el RallyRACC

Claudi Ribeiro “Leite” – Marta Anglada (Peugeot 208 1.2 – GC Motorsport), tenien moltes esperances posades en el RallyRACC (etapa de terra), sens dubte la més exigent del calendari del Volant RACC 2017 / Trofeu Mavisa 2017. Es van esforçar mes que mai en la preparació i van completar unes jornades de reconeixements molt positives, que els feien sentir optimistes de cara a completar una bona participació en la primera etapa de la prova vàlida pel WRC organitzada per el RACC,

Tots els esforços van resultar insuficients per aconseguir l’objectiu desitjat. Tot es va acabar quan en la tercera especial de la jornada, Terra Alta, en un encreuament en el qual es canvia de superfície (d’asfalt a terra) es va trencar un braç de suspensió del Peugeot. Va ser el punt final per Ribeiro-Anglada en el RallyRACC 2017.

Una vegada a l’assistència, el rostre del pilot andorrà mostrava la seva decepció mentre feia aquest comentari sobre l’esdevingut: “Vam començar el ral·li sense arriscar i amb l’objectiu de, sobretot, conservar la mecànica en uns trams que, després del pas dels equips del mundial, ja mostraven la seva duresa. Després de completar les primeres cronometrades i estar en quarta posició amb relativa facilitat, vam afrontar Terra Alta i… Va ser en l’encreuament d’asfalt a terra, ens vam ficar massa per la cuneta i el braç de suspensió del meu costat va cedir”.

Leite es va mostrar encara més enfadat quan es va assabentar del seu temps parcial fins al punt de l’incident: “Afeccionats que es trobaven en el lloc de la sortida em van comentar que portava el millor temps dels pilots del Volant (18” millor) i això sense anar al límit…”

A pesar que la temporada no s’està desenvolupant com esperava, Claudi Ribeiro segueix ferm a seguir fins al final. Una vegada superada la decepció inicial va començar a pensar i treballar en el proper compromís, serà el Ral·li Torrefeta-Florejacs que es disputarà per pistes lleidatanes el dia 4 de novembre.

Fotoesport

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.