pantebre 1El president de la Cambra de Comerç, Marc Pantebre, considera que Andorra s’ha vist sobrepassat pel problema de BPA i que cal fer un enorme esforç de reconstrucció de la imatge del país. Pantebre creu que no s’ha donat la importància que cal al problema generat en el teixit empresarial per aquest crisi i s’ha queixat de manca de comunicació. D’altra banda, el president de la Cambra ha qualificat de trist el fet que no hi hagi ministeri d’Economia.

Marc Pantebre considera que Andorra està fent el que pot per sortir de la crisi de BPA. El president de la Cambra de Comerç creu encertada la intervenció de l’entitat, però ha criticat la manca de comunicació sobre els passos fets i la complicació del procés. Pantebre ha destacat el neguit generat entre el teixit empresarial, un fet al qual creu que no s’hi ha donat la importància necessària.

Segons Pantebre, el ‘cas BPA’ ha posat en rellevància l’extrema fragilitat d’Andorra. Ha apostat per unir esforços per netejar-ne la imatge i crear una marca de país. Serà una de les qüestions que plantejarà demà al ministre de Turisme Francesc Camp, del qual ara depèn la Cambra. I al fil d’aquesta reunió ha criticat la falta d’un ministeri d’Economia.

El president de la Cambra ha reiterat la necessitat que els comerciants de les diferents zones s’agrupin i es facin moltes més accions per associar les compres a alternatives d’oci.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada