mimetismesL’Esbart Sant Romà d’Encamp torna amb una nova representació de l’espectacle Mimestismes, que serà de caràcter benèfic i destinarà tota la recaptació de les entrades a Assandca, l’associació andorrana contra el càncer.

L’espectacle consta de dues parts. La primera, de dansa tradicional i folklòrica, l’obrirà el cos de dansa amb trAdicció, amb música de Kepa Junkera. Continuaran els juvenils amb Tic Tac, de Miquel Gil. Els seguiran els infantils que ballaran Festeig, amb música de Kepa Junkera. La primera part la tancarà Aires de la Terra Alta, que ballaran el cos de dansa i juvenil amb música popular del Baix Ebre.

Després d’una pausa de deu minuts, l’espectacle continuarà amb la segona part, en què es veuran danses modernes i contemporànies. Començarà el cos de dansa amb el ball Cabaret, de Money i Big Spender. Els infantils continuaran amb Contemporani, amb música de Missy Elliot i Pitbull. Els seguiran el cos de dansa i els juvenils amb Copy Paste, amb música d’Oasis, AC/DC, Skrilex i Knife Party. A continuació actuaran els infantils amb el tema Control V, de diversos autors. Per acabar, el cos de dansa i els juvenils representaran Puerto Presente de l’artista Macaco.

Les entrades valen vuit euros per cada representació i es poden comprar de forma anticipadaa les oficines de turisme d’Encamp i del Pas de la Casa. Les actuacions tindran lloc el 9 de maig a les deu del vespre i els 10 de maig a les sis de la tarda a la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada