Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Noves visions en el camp de la feina i projectes que val la pena tenir presents, és el que us podeu trobar aquests dies. No es difícil que quedeu una mica sorpresos per la reacció dels que us envolten quan doneu la vostra opinió sobre algun tema, tan relacionat amb la feina com amb els amics. Potser us diuen que teniu idees de bomber però seran bones i les podreu aprofitar tranquil·lament. Sigueu diferents.    


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Podreu fer bones amistats amb persones del sexe femení, això no vol dir que hi hagi d’haver res més que amistat, no us penseu els taures que estareu lligant a tort i a dret. L’amistat és molt mes valuosa. En el camp de la feina estareu molt competitius i tot serà un repte, en part ja està be però no cal que us ho agafeu tan a la valenta, perquè us pot portar problemes i cansament físic i mental. Relaxeu-vos.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Tindreu molta tendència a malpensar de tot i de tothom, cosa que normalment provoca força malestar. És important que sigueu conscients d’això perquè així ho podreu regular o evitar una mica i us estalviareu de patir. Senzillament quan estigueu pensant malament d’alguna cosa o algú, pareu i penseu, ep que ja sabia que això em passaria i no ho vull i a partir d’allà busqueu coses positives de tot plegat.  

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Allà on estareu bé serà fora de casa, voltant pels carrers i parlant amb gent amb qui no teniu cap relació familiar. No és que no pugueu veure a la família, però estareu millor amb els de fora. Amb el tema que tindreu més dubtes és amb el de la parella, us convé no analitzar tant i procurar ser més espontanis, així estareu més còmodes i millor en aquest aspecte. Però en general tot us anirà prou bé. 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Els diners sembla que volen venir cap a casa i això és bo, ja cal que estigueu pendents del que se us acosta amb aquest aspecte. Hi ha una part que va lligada amb el tema de la sort, però no és molt gran, us ho dic perquè no cal que us poseu a jugar amb jocs d’atzar a tort i a dret perquè no us hi fareu pas milionaris. Per altra banda ho teniu molt bé amb coses o temes que us venen de l’estranger.   


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Per vosaltres aquests dies el mes complicat es si teniu fills, el contacte o el diàleg amb ells, bàsicament perquè no us voldran escoltar i faran el contrari del que els hi digueu. Sobretot molta paciència i relaxació. Els que no teniu fills tot això que us estalviareu. Aneu amb compte amb les relacions de parella perquè poden intervenir moments de gelosia i pot ser un problema absurd.  


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Potser se us emboliquen les coses en diferents aspectes, però tindreu com un angelet de la guarda que farà que tot passi com res i que es solucionin els problemes d’una manera ben senzilla. No deixeu d’agrair la sort que se us posi de cares. També tindreu molt bona relació amb la família, cosa que donarà peu a converses importants i bones per poder agafar més seguretat en vosaltres mateixos.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Estareu molt contents amb les coses que us passen i sembla que esteu entrant en una bona etapa de la vostra vida, en el camp dels sentiments esteu més segurs i amb el tema estudis se us obren ganes de fer més coses i si ja en teniu prou d’estudiar tindreu ganes d’estar informats i de fer coses diferents que us deixin gaudir més del que ja teniu estudiat. El millor és la vostra capacitat de somriure. 


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

La fortalesa física que tindreu aquests dies serà molt bona i us refareu de tot el que us hagi fet mal dies abans. Trobar-se bé físicament és molt important ja que la salut ho és tot. Per altra banda tindreu la necessitat de estar servicials amb la gent del vostre entorn i això provocarà molt bon rotllo entre vosaltres i les persones a qui estimeu, no deixeu de costat a ningú i feu que tothom participi d’aquest punt. 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Sereu una mica radicals en tot i això de vegades no és gaire bo. Potser hauríeu de mirar de ser un pèl més tolerants i deixar marge als demés perquè facin la seva, sobretot en el camp de la parella, que és on més es respirarà aquest aspecte radical. Utilitzeu la vostra simpatia i la vostra il·lusió per matisar aquests moments durs i tornar-los més de bon fer, estareu tots millor que és més important.   


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Aneu amb compte amb el tema de l’amor, ja que podeu tenir moments de confusió, us podeu trobar en que us doni la sensació de que us estant tirant els trastos però en realitat no es així, llavors això pot portar malentesos i algun problema. El millor que podeu fer és no fer massa cas del que us sembla fins que no us ho diguin ben clar i si es dóna aquest cas, deixar reposar la cosa uns dies per assegurar-la.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Us sentireu a gust amb tot i denotareu la vostra capacitat d’irradiar la vostra felicitat als demés, per aquest motiu serà fàcil que la gent se us apropi i que per vosaltres això sigui un motiu de més felicitat. Podeu estar ben contents. Tot i així us haig de dir que cal que aneu amb compte amb el que prometeu, perquè després haureu de complir i potser no en tindreu ganes, per tant molt bon rotllo però tranquil·litat.   

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada