Els veïns de Santa Coloma es queixen de la mala coordinació entre el Govern i el Comú per solucionar el risc d’inundacions

inundacio-santa-colomaL’Associació de veïns i comerciants de Santa Coloma ha expressat a través d’un comunicat el seu malestar pel que consideren una manca de coordinació entre el Govern i el Comú d’Andorra la Vella pel que fa a les actuacions per solucionar el risc d’inundacions a la zona. A banda de celebrar la licitació de les obres de canalització del riu, l’Associació recorda que aquest dimecres s’acaba el termini per a l’adjudicació de la redacció del projecte per fer les obres del clavegueram publicat pel Comú, i en aquest sentit, consideren que aquest concurs no està coordinat amb el Govern, ja que creuen que l’estudi global per saber l’impacte que tenen els torrents s’hauria de fer abans que el del Comú.

Els veïns i comerciants de Santa Coloma han expressat una vegada més el seu malestar pel que consideren una manca de coordinació entre el Govern i el Comú. En aquest sentit, lamenten que el Comú no hagi explicat si les obres del clavegueram de Santa Coloma estan coordinades amb l’estudi que durà a terme el Govern, que l’entitat qualifica de pla hidrològic. L’Associació també posa en relleu que el Comú no ha dit si es farà càrrec dels estoladors de la part interna que no toquen al riu Valira, ja que el Govern iniciarà les obres en breu.

D’altra banda, els veïns es mostren satisfets que el BOPA d’aquest dimecres hagi publicat l’edicte per a la licitació de les primeres fases de la canalització del riu, però lamenten que el Govern no hagi convocat una reunió pública per donar-los explicacions sobre les obres que es duran a terme. En aquest sentit, no consideren suficient la possibilitat d’acudir al Ministeri i demanar una reunió amb els responsables tècnics.

TOTES LES NOTÍCIES