El Govern ha adjudicat a l’empresa Treposa els treballs corresponents a la campanya 2014 de tractament de talussos de la xarxa de carreteres. L’objectiu és el de minimitzar el risc de despreniments sobre la plataforma de la carretera. Aquests treballs tindran un cost global de 449.003 euros i un termini d’execució fixat en els sis mesos.

La campanya contempla l’estabilització, sanejament i protecció d’un total de 7 talussos de la xarxa de carreteres (CG 1, zona de la cruïlla de Fontaneda; CG 2, zones de Torrent Pregó i costa dels Avellaners; CG 3, zones del pont Pla i basers del Corb; i CG 4, a les zones del Jou i pont Mamó)

Els tècnics procediran a retirar la vegetació, els rocs i les terres superficials en equilibri precari, així com a la col·locació de malla de triple torsió per evitar els processos erosius i la caiguda de blocs de petites dimensions. També es col·locarà malla de cable específiques per zones amb blocs rocosos amb alta inestabilitat i col·locació d’altres elements de seguretat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada