Àfrica serà el tema central de les colònies d’estiu d’Ordino

colonies-ordinoEl Casal i les colònies d’estiu d’Ordino han obert avui el període d’inscripcions per matricular els infants de la parròquia de 7 a 12 anys que vulguin fer ús del servei durant les vacances escolars.

Les colònies es faran al del 17 al 23 d’agost a la casa de La Baronia dels Cortals d’Encamp, i tindran com a fil conductor l’Àfrica. El continent serà el tema de les diferents activitats que es portin a terme, entre les quals destaquen les excursions, l’exploració de l’entorn i els animals que hi viuen; jocs d’aigua, jocs de pistes, gimcanes, tallers, música i balls, manualitats, jocs de nit i discoteca. Alguns dels objectius que planteja la sortida es donar la possibilitat als infants de fer noves amistats, gaudir de la natura i viure noves experiències lluny de l’àmbit familiar.

Pel que fa al Casal d’estiu, entrarà en funcionament el 30 de juny i s’allargarà fins al 5 de setembre. Els infants es distribuiran en tres grups segons les edats: les baldufes, de 3 a 4 anys; els esquirols, de 5 a 6 anys, i els mirimois, de 7 a 12 anys.

La Casa Ferino, al bell mig d’Ordino, es la seu de la ludoescola i aquí es programen les activitats del Casal de la parròquia per a les vacances escolars, que inclou excursions a la muntanya, cabanes, acampades i gimcanes, pel que fa a l’aire lliure; jocs de pistes, jocs d’aigua i jocs tradicionals; hípica, barranquisme, escalada, sortides a Naturlandia i tombs en poni; piscina, tallers plàstics, de maquillatge, tallers de cuina, jocs amb material reciclat, tallers de ball i pesca educativa.

Les inscripcions pel casal i les colònies estaran obertes a partir del 2 de juny al servei de Tràmits del Comú d’Ordino. Per més informació truqueu al 323 821 – 878 150.