El president de la Generalitat, Artur Mas, ha visitat, aquest dissabte, el municipi de Montferrer i Castellbó, i l’alcalde de la localitat, Jordi Calvet, ha aprofitat per demanar-li que Convergència i Unió faci una consulta sobre la rotonda que reclamen al Congrés dels Diputats. Segons ha explicat Calvet,  el president català s’ha mostrat molt sensible amb el tema i ‘ha vist clar que és un perill públic’ que no hi hagi una rotonda a l’N-260 al seu pas pel municipi.

La reclamació de l’Ajuntament i dels veïns de Montferrer i Castellbó perquè el Ministeri de Foment executi les obres per construir una rotonda a l’N-260, al seu pas pel municipi, s’ha fet arribar, aquest dissabte al president de la Generalitat de Catalunya. Artur Mas ha aprofitat la visita a Sant Joan de l’Erm amb motiu de la seva reunió amb els representants de les estacions d’esquí nòrdic de Catalunya per visitar també el municipi de Montferrer i Castellbó.

Durant la reunió amb l’alcalde, Jordi Calvet, han visitat la zona conflictiva on reclamen que es construeixi una rotonda, i segons l’alcalde, Mas s’ha mostrat molt sensible amb el tema. ‘Ha vist clar que és un perill públic’, ha dit Calvet, que opina que tothom que vegi aquest punt sap que és una zona perillosa.

Així, Calvet ha demanat al president de la Generalitat que el grup parlamentari de Convergència i Unió demani al Congrés dels Diputats si hi ha previst fer alguna actuació en aquesta zona o si s’està buscant una solució. Tot i que Calvet ha recordat que no depèn de la Generalitat, sí que s’ha mostrat satisfet de comptar amb el suport de Mas en aquesta qüestió.

Mentrestant, les manifestacions dels veïns es mantindran, i aquest diumenge a les 17.15 hores serà la següent aturada que provocaran, durant quinze minuts, a la N-260.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada