Cinc ferits en bolcar un vehicle prop del Pont de Madrid a Santa Coloma

Un vehicle ha bolcat aquest dissabte a prop del pont de Madrid, a Santa Coloma. En l’accident, en el que s’ha vist implicat un sol vehicle Kia Picanto amb matrícula andorrana, hi ha hagut cinc ferits, d’edats compreses entre els 18 i 16 anys, segons ha informat la Policia en un comunicat.

La Policia ha rebut l’avís de l’accident a les 16.45 hores i en desplaçar-se al lloc dels fets han vist que, per causes encara per determinar, el conductor d’un vehicle ha perdut el control i ha col·lisionat primer amb la vorera i un fanal, i que finalment ha quedat bolcat sobre el costat esquerre. Com a conseqüència de l’accident, tots cinc ocupants, un de divuit anys i quatre menors d’edat, han resultat ferits.

A causa de l’accident s’ha hagut de tallar la circulació al vial de Pobladó en els dos sentits de la marxa durant gairebé una hora.

El cap de Guàrdia de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, ha informat que només un dels menors quedarà ingressat a l’hospital per un traumatisme greu a la mà que possiblement haurà d’operar-se. Pel que fa als altres quatre ocupants del vehicle, entre ells el major d’edat, han rebut l’alta o seran donats d’alta durant aquest dissabte i han esta atesos per lesions o contusions molt lleus.