bancsLes quatre entitats bancàries andorranes Crèdit Andorrà, Andbank, MoraBanc i BancSabadell asseguren que operen amb total normalitat tant en el mercat domèstic com en el mercat internacional. Exposen que l’anunci del FinCEN dels Estats Units va provocar “que el sistema financer internacional en el seu conjunt restringís de manera molt significativa la capacitat operativa de BPA”. En canvi, asseguren que això no ha afectat als altres bancs del país.

Les entitats bancàries andorranes han manifestat el seu suport a les actuacions efectuades tant pel Govern d’Andorra com per l’INAF després de l’anunci del FinCEN dels Estants Units per les presumptes males pràctiques per part de Banca Privada d’Andorra en matèria de blanqueig de capitals.

Segons exposen en un comunicat conjunt, la nota va provocar que el sistema financer internacional en el seu conjunt restringís de manera molt significativa la capacitat operativa de BPA. Així, reconeixen la intervenció de l’INAF a BPA per prevenir aquestes conseqüències i garantir la continuïtat operativa dels serveis bàsics i vetllar pel bon govern operatiu.

Texti foto: ANA

4 comentaris

  1. No se vayan todavía aun hay mas, mañana salpicaremos algún político de España. Vía Venezuela, operativa familiar.

    Vayan mirando en la web de BPA quien hizo la auditoría que dio por bueno 2000 millones de euros de entrada. Claro que a l’INAF también le pareció normal.

  2. de totes EEUU No es un Pais , en el que la claritat de Capitals tampoc sigui de Interesos destapar , Ja que han enganyat a mols Espanyols , del pais Andorra ,com de altres d´europa , en persones que van col-locar els seus estalvis ,o fons de bellesa amb firman que no eran de trafic , i tot aixi els van retenir fen ús d´aquest diners en fins politics en EEUU , No retornan , posan en pleit de questionar que les persones eran de families amb estavis minims , a fer un fons de minim risc ,,, de fa ja 10 any retinguts i no retornats a ningu ,, deuen esta baixos de recursos , per altres interesos , i han de posar els nasos com la questio en demanda per fotra la economia de altres ,, si ells no han deixat anar aquest capital , quina es la questió de tenir un altre pais en fer aquesta acció cap a ells , si els Drets han otorgat a que retinguin , els estalvis de moltes personaes , a que vullguin optenir mes diners de interes de un pais no lliura … bona tarda

  3. OBERTURA DEL SECTOR BANCARI JA. Si a Andorra hi haguessin 40 bancs el cas de BPA no seria problema. Ni pel país ni pels treballadors.

  4. Que es preparin aquests també, si fan aquest comunicat es que tenen el culet ben apretadet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada