encamp 1

Encamp ha celebrat avui la darrera sessió de consell de l’any, en la qual s’han adjudicat les obres de Prada de Moles i la millora de l’entorn de l’església del Pas de la Casa. També ha donat llum verd a la proposició de llei per modificar els percentatges d’inversió previstos en la llei de transferències, un text que ja ha estat presentat a Sindicatura.

Encamp ha estat la darrera parròquia a aprovar la proposició de llei redactada per tots els comuns per modificar la llei de transferències i eliminar l’obligatorietat de destinar el 80% a inversions. El cònsol major, Jordi Mas, ha defensat la necessitat de la iniciativa, tot i reconèixer que aquesta legislatura no veurà la llum i que no s’ha aconseguit introduir els canvis en d’altres projectes de llei, com ara la ‘regla d’or’ o els pressupostos.

L’oposició ha dubtat de la proposició de llei, tant pel fons com per les formes.

El comú també ha aprovat l’adjudicació de les obres de Prada de Moles per un import de 2,9 milions i una execució de 10 mesos i les obres de millora de l’església de Sant Pere del Pas de la Casa per un import de 200.000 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada