El brot de gastroenteritis ha afectat més de 2.000 persones a Catalunya

Els afectats pel brot de gastroenteritis a Catalunya després de consumir aigua de la font d´Arinsal ja són més de 2.000. N´ha informat l´Agència de Salut Pública de Catalunya, que ha deixat entreveure que l’origen de la intoxicació podria ser el procés d’envasat.

El darrer balanç de l´Agència de Salut Pública de Catalunya fet públic aquesta tarda xifra en 2.020 el nombre de persones intoxicades després de consumir l´aigua que Eden Springs va distribuir a 900 empreses. L’aigua prové de la font d’Arinsal.

A l´espera de les anàlisis definitives, l´Agència de Salut Pública de Catalunya ha insinuat que l´origen del problema podria ser el procés d´envasat de l´aigua, que, segons ha afegit l´organisme, es porta a terme a Andorra.

Segons el gerent de l’empresa Aigua del Pirineu, explotadora de la font d’Arinsal, Andreu Vilarrubla, l´aigua es troba en perfectes condicions. Diu que així ho demostren totes les analítiques que s´han fet. Afegeix que no hi ha cap dubte sobre la qualitat de l´aigua de tota la gamma de productes que ofereix l´empresa i que distribueix Eden Springs.

Comunicat del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.